Oprah Winfrey otkrila zašto nije postala mama Da sam imala djecu, mrzili bi me i pričali kako sam im uništila život
Datum objave: 12. 12. 2013 - 14:33

Oprah Winfrey otkrila zašto nije postala mama

Najpopularnija TV voditeljica, Oprah Winfrey otkrila je zašto nikada nije rodila djecu.

Naime, Oprah je izjavila kako je „u životu morala napraviti određene žrtve u privatnom životu zbog karijere“. Slavna 59-godišnja voditeljica izjavila je i kako zbog toga ne žali. „Da sam imala djecu, mrzili bi me. Završili bi u nekoj emisiji poput 'Oprah Showa' te pričali o meni, i o tome kako su u životu patili zbog mene.“

Dodala je i kako nikad nije imala pretjerane majčinske instinkte, a ni kad je bila djevojčica nije poput ostalih maštala o tome kakva će ona mama biti niti kakvu bi djecu voljela imati. „Moja najbolja prijateljica Gayle je bila taj tip djevojke koja u 7. razredu osnovne škole tokom domaćinstva na papir piše imena svoje buduće djece. Dok je ona maštala o tome da bude mama, ja sam fantazirala o tome da budem Martin Luther King“, otkrila je voditeljica za Hollywood Reporter.

Iako nema svoje djece, jako puno vremena i ljubavi daje mladima koji pohađaju njezinu akademiju za djevojke. Najbogatija TV voditeljica u školu je uložila 100 milijuna dolara, a osim toga pomogla je i djeci širom svijeta svojim humanitarnim donacijama i izgradnjama te obnovama škola.

/ Sažetak