BH TELEKOM NE ŽELI FUDBALSKU REPREZENTACIJU BiH Ne žele ni Ligu nacija ni Ligu prvaka
Datum objave: 07. 10. 2020 - 10:28

BH TELEKOM NE ŽELI FUDBALSKU REPREZENTACIJU BiH

 

 

Bosna i Hercegovina je zemlja u kojoj se paradoksi dešavaju iz dana u dan. Jedan takav dolazi iz "BH Telekoma" gdje u tv ponudi ovog operatera navijači fudbalske reprezentacije BiH ne mogu da gledaju utakmice "Zmajeva". "NOVA BH" je prvobitno bila u ponudi BH Telekoma ali nakon kako oni kažu nedefinisinih stvari sa "United Media Group", prekinuli su i raskinuli ugovor isključivo na štetu običnih ljudi i navijača naše zemlje.

Pri tom nema ni Lige prvaka srijedom, niti Lige Nacija u kojoj BiH igra sa najjačim reprezentacijama Evrope. Ono čega se navijači najviše plaše jeste da neće biti u prilici da gledaju utakmice baraža za plasman na Evropsko prvenstvo i to bi zaista bilo veliko razočarenje.

"NOVA BH" ima nacionalnu frenkvenciju i to nekima smeta, na toj frenkvenciji je godinama egzistirala "TV PINK BiH". Pitanje koje se samo nameće : kome smeta" NOVA BH" ?

Imajući u vidu da "BH TELEKOM" vjerovali ili ne plaća za nacionalnu televiziju iz Srbije 0,20 eura po pretplatniku onda je logično sumnjati u dobre namjere "BH TELEKOMA". Lud, zbunjen, normalan.

Navijači već sada vrše ogroman pritisak na "BH TELEKOM"  a na kraju ili će se program "NOVE BH" vratiti ili će mnogi preći na Telemah, jedino tako mogu gledati utakmice naše reprezentacije. Malo više razgovora, razuma ne bi škodilo nikome, ovako samo ispaštaju gledaoci i navijači.

/ Sažetak