Hotel Splendid u Budvi - Najljepši biser Jadrana Jedinstveni ugođaj
Datum objave: 06. 09. 2020 - 18:25

Hotel Splendid u Budvi - Najljepši biser Jadrana

Vrhunska usluga, enterijer, bazeni, blizina plaže a posebno odnos zaposlenih prema gostima u veoma složenom i teškom periodu uzrokovanom pojavom korona virusa, još više daje na značaju uspješnosti ovog prelijepog hotela. U nedostatku gostiju iz evropskih zemalja ali najviše iz Rusije svoje utočište i savršenu oazu za odmor, našao je veliki broj gostiju iz Bosne i Hercegovine. Naravno tu su redovni gosti iz Srbije, Ukrajine i iz Zapadne Evrope.

Hotel koji je bio i lajt motiv za otvaranje čuvenog filma o James Bondu "Casino Royale".

 

IMG4031

Žarko Radulović, suvlasnik Splendida kaže da je ponosan na ovaj hotel, kao i da je Crna Gora jedna topla, domaćinska država koja je svoje goste uvijek dočekivala raširenih ruku, a koji su sa svojih ljetovanja uvijek nosili najljepše uspomene.

"Ovih dana su malo podignute tenzije ali mislim da će preovladati razum i da će svi stanovnici naše lijepe Crne Gore biti sretni", kaže gospodin Radulović.

Žarko je bio u društvu sa poznatim muzičkim menadžerom Rakom Marićem a razgovarali su o dočeku Nove 2021. godine koju tradicionalno organizuje hotel Splendid, a upravo Raka Marić je zadužen za dovođenje velikih zvijezda. Samo najbolji mogu nastupati u najboljem hotelu, sa osmjehom kaže Marić, podsjećajući da su proteklih godina goste hotela u najluđoj noći zabavljali Zdravko Čolić, Goran Bregović, Haris Džinović, Colonia, Jelena Rozga, Neda Ukraden a i ove godine, ako je suditi prema najavama, biće spektakularno. Budva je sigurno najpoznatiji grad u regiji kada je doček Nove godine u pitanju.

IMG3201

Svi gosti hotela su jednoglasni u ocjeni da je u uslovima kada su zbog pojave korona virusa higijensko-epidemiološke mjere znatno pooštrene, Splendid nudi sigurnost jer je jasno da ništa nije prepušteno slučaju. Sve blista od ćistoće, a u restoran, kao ni u unutrašnjosti hotela, ne možete ući bez maske i to je pravilo koje moraju svi da poštuju. Imali smo jednog gosta, priča nam Radulović, koji je bio zaista tvrdoglav da ne kažem bahat i nije želio da stavi masku. Odlučili smo se da mu vratimo novac ali je morao da napusti hotel. Ne želimo bilo kakav rizik u našem hotelu, kategoričan je suvlasnik Splendida. I ovo je dokaz da kada se želi i hoće sve se može i zato nije čudo da je i u ovom "pandemijskom vremenu" bio popunjen.

Ako do sada niste boravali, imate vremena da se uvjerite u sve napisano. Gotovo smo sigurni da ste nakon boravka u ovom hotelu u kojem i da želite, ne možete naći apsolutno ni jednu manu, riješili odgovor na pitanje koje postavljate svake godine: gdje na ljetovanje ? Splendid nudi apsolutno sve uslove za savršen odmor. Kao i za stvaranje najljepših uspomena. Jer jedino to nam i ostaje zauvijek.

IMG3574IMG3552

 

/ Sažetak