Destination Renta Car Sarajevo - Usluga i ljubaznost na prvom mjestu
Datum objave: 02. 02. 2018 - 21:30

Destination Renta Car Sarajevo - Usluga i ljubaznost na prvom mjestu

Destination d.o.o. rent a car je agencija koja se bavi iznajmljivanjem putničkih vozila i VIP transferima. Nalaze se u ulici Dr. Mustafe Pintola br.23. – hotel Hollywood na Ilidži. U ponudi imaju raznovrstan vozni park u različitim klasama vozila, kako bi udovoljili što većem broju klijenata i njihovim zahtjevima. Pojedini klijenti žele manja auta dok drugi vole velika iz jednostavnog razloga što dolaze u Bosnu i Hercegovinu sa porodicama koje često znaju biti sa sedam, osam članova.

destinationrentakar1

Destination rent a car se sastoji od profesionalnog, ambicioznog osoblja koji Vam je u svakom trenutku na raspolaganju. Nastoje da omoguće što bolju uslugu uz prijatan ambijent. Pored iznajmljivanja vozila nude i usluge transfera, kao i iznajmljivanje vozila sa vozačem.

U toku ljeta organizuju razne ture do Mostara, Bihaća, Jajca i drugih gradova jer turisti žele da se upoznaju sa prirodnim ljepotama naše zemlje.

Zaista, menadžment ove firme je jedinstven, mladi ljudi između 25 i 40 godina, sa osmijehom na licu obavljaju svoj posao a sa sigurnošču tvrdimo da su vozila ove kompanije najčistija i najbolja u Bosni i Hercegovini.. Direkori firme Adnan Maglić i Samir Hot ističu da je cilj zadovoljstvo klijenata.

Klijenti se vračaju iz godine u godinu.Imamo bračni par iz Katara koji su već tri godine naši klijenti i rentaju auta po tri mjeseca. Korak ispred drugih, korak bliže do željene destinacije sa Destination Renta Car.

 

/ Sažetak