Domaći recepti za kosu - za sjaj i ljepotu kose
Datum objave: 20. 11. 2015 - 23:39

Domaći recepti za kosu - za sjaj i ljepotu kose

Mnoge muškarce privlače žene predivnom i sjajnom kosom, bilo ona dugačka ili kratka. Stoga, kako bi osvojile svog princa vodite brigu o kosi, njegujte ju, dajte joj sve potrebne vitamine. jer ona puno govori o vama kao osobi. Ukoliko vam u svemu tom ne pomažu kupovni proizvodi, tretmani kod frizera probajte sa domaćim receptima.

Med i maslinovo ulje - 3 žlice maslinovog ulja i 2 žlice meda utrljate u kosu te umotate ju u folliju, a nakon 15 minuta dobro operete šamponom.
Maska od banane - izmiksajte bananu sa jajem, 3 žličice meda i mlijeka i 5 žlica maslinovog ulja. Ostavite na kosi pola sata i kasnije operete šamponom.
Za ispucale vrhove - jedan žutanjak izmješate sa 2 žlice maslinovog ulja i 1 žličicom meda. Umasirate i ostavite na kosi pola sata. Nemojte zaboraviti kasnije dobro oprati kosu. Također, možete ugrijati maslinovo ulje te preko noći imati na kosi, ali naravno sa kapom za tuširanje ili folijom.
Pivo - kosa postaje deblja i dobiva na težini.
Majoneza - dobra je za vlažnost kose.
Sok od limuna - služi za skidanje svijetle boje sa kose.
Votka - dehidrira kosu te joj daje čvrstoću.
Isprobajte sve šta vam se nudi kako bi najbolje mogli znati koji je recept najbolji za vašu kosu i što joj najviše treba.

 

/ Sažetak