(FOTO)Počeo 52. beogradski Sajam automobila: Najskuplji model Mercedes Maybach košta 221.000 eura
Autor: AA
Datum objave: 20. 03. 2015 - 16:29
Foto: AA

(FOTO)Počeo 52. beogradski Sajam automobila: Najskuplji model Mercedes Maybach košta 221.000 eura

Međunarodni sajam automobila pod sloganom nosi slogan "Mjesto na kome muškarci plaču od sreće" počeo je danas u Beogradu, a glavni grad Srbije će narednih deset dana biti automobilski i motociklistički centar Balkana.

Kako su najavili organizarori tradicionalne sajamske manifestacije, u četiri hale će biti održano 50 intrigantnih premijera, koje će poslovnim posetiocima i širokoj publici predstaviti više od 400 izlagača iz 26 zemalja.

Beogradski Sajam automobila je najveća i najstarija automobilska manifestacija u regionu, koja se održava samo par dana poslije Ženevskog salona automobila.

Na trideset pet hiljada kvadratnih metara od 20. do 29. marta izloženi su automobili, laka privredna vozila, privredna vozila, priključna vozila, šasije, karoserije, oprema motornih vozila, pneumatici, goriva, maziva, dodatna oprema i prateća industrija.

U hali 2 Beogradskog sajma su motocikli i mopedi. Takođe je predstavljena garažno-servisna oprema, tuning, transport, logistika …Predstavljaju se strukovne organizacije, udruženja, klubovi, finansijske institucije i osiguravajuća društva.

I ovoga puta proslavljene marke poput Mercedesa, BMW-a i Audija zavređuju najvišu pažnju posjetilaca.

U hali 3 vlada najviše interesovanja, a izložene su sve klase Mercedesa. Kao najzanimljiivji i najskuplji već je označen Mercedes Maybach sa cijenom od skoro 221 hiljadu eura.

/ Fotogalerija
/ Sažetak