Puklo je do kraja! Kawhi Leonard napušta Spurse
Datum objave: 16. 06. 2018 - 14:01

Puklo je do kraja! Kawhi Leonard napušta Spurse

Gotovo je! Puklo je do kraja između San Antonio Spursa i Kawhija Leonarda, a igrač želi napustiti momčad i želi da ga Spursi razmijene. Ovo nije spekulacija, ovo je informacija koju su prenijeli najjači američki mediji, krenulo je od Chucka Haynesa s ESPN-a. 

Širih informacija još nema, ali Leonard je jasan kod svojih stavova. Ova sapunica traje još od početka godine kada se Leonard vratio u momčad pa opet bio 'ugašen' zbog problema s ozljedom kvadricepsa zbog koje je na kraju kroz sezonu odigrao samo devet utakmice. Ponajbolji igrač lige više se ne vidi u Spursima.

Puklo je navodno kada je Leonard zatražio drugo liječničko mišljenje izvan kluba i radio na sanaciji ozljede u privatnom angažmanu. To je totalno poremetilo odnose, Leonard se skroz promijenio, nije dolazio na playoff utakmice i bilo je jasno kako se nešto opasno događa.

Bilo je govora u posljednje vrijeme kako će se sve pokušati riješiti razgovorom između igrača i kluba, no očito ništa od pomirbe. Vjerojatno će se sve riješiti kroz razmjenu, a sljedeće sezone Leonarda ćemo gledati u nekom drugom dresu. Tko je to mogao predvidjeti prije godinu dana. 

Pojavile su se i informacije gdje Leonard želi otići, prvi na listi su mu Los Angeles Lakersi, javlja vrlo, vrlo pouzdani Adrian Wojnarowski. 

/ Sažetak