Zidane uvodi promjene: Kraj trojca BBC?
Datum objave: 13. 08. 2017 - 14:50

Zidane uvodi promjene: Kraj trojca BBC?

Zidane do sada nije imao probleme sa sastavljanjem prvog tima, ali vjerovatno će uskoro imati.

Realov genijalac Isco pretresao je temelje Real Madrida u samo nekoliko mjeseci.

Prvo je Zidane zbog njega pustio Jamesa Rodrigueza da ode iz kluba u ljetnom prijelaznom roku, a sad je zbog sjajne forme francuski strateg zbog njega, izgleda, odlučio razbiti famozni trojac BBC.

U idealnoj situaciji Isco nominalno nije bio član udarne postave, ali Zizou je bio primoran uvesti ga u igru protiv Manchester Uniteda u Superkupu jer Cristiano Ronaldo nije bio potpuno spreman. Ovaj mu je vratio odigravši velemajstorsku partiju i ostavio svog trenera s gomilom briga, doduše slatih.

Danas će se u španskom Superkupu protiv Barce portugalski superstar vratiti u udarnu momčad, a Isco će zaigrati u veznoj liniji umjesto suspendiranog Luke Modrića, pa Zidane ovaj put nije imao problema s ubacivanjem svog miljenika u prvih jedanaest, no što će kad svi budu spremni?

Čini se kako će zbog Iscove fantastične forme nastradati netko iz trojca BBC, a najbliži cipeli na klupu jest Gareth Bale, budući da Isco ne može igrati jedino u špici pa Zidane neće dirati Karima Benzemu, a Cristiana Ronalda ne može izbaciti iz momčadi i da želi jer bi to jednostavno bio loš posao.

Stoga, BBC bi ove sezone mogao biti BIC, piše Don Balon. Zidane je bacio bombu koja je zatresla svlačionicu i svima dao do znanja da kod njega nitko nije nedodirljiv.

/ Sažetak