FOTO - PROGYM SARAJEVO - Mjesto gdje ćete vratiti snagu, družiti se i osjećati lijepo
Datum objave: 05. 07. 2017 - 11:25

FOTO - PROGYM SARAJEVO - Mjesto gdje ćete vratiti snagu, družiti se i osjećati lijepo

Progym Sarajevo je jedna od najpoznatijih teretana u Sarajevu i Bosni i Hecegovini. Nalazi se uz sami stadion "Asim Ferhatović Hase"i okuplja veliki broj zaljubljenika u zdrav život, lijepo tijelo i zdrav duh.

PROGYM se proteže na oko 1000 kvadrata i vrhunski je opremljena. Teretana je opremljena najkvalitetnijom cardio linijom uz koju vežbanje postaje pravo uživanje. Prilikom odabira opreme povjerenje smo poklonili svijetski poznatim proizvođačima cardio opreme: PRECOR, CYBEX i TECHNOGYM.

Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vježbanje za postizanje željenih rezultata Teretana radi 24 sata i po tome je jedinstvena na ovim prostorima. "Vrijeme je dragocjeno i mi moramo našem gostu izaći u susret", kaže nam Naser, poznatiji kao Dido, vlasnik teretane.

Neko dođe u 5 ujutro, vjerujte i mi smo tu da naš gost bude zadovoljan. U sklopu objekta se nalazi i Caffe Progym gdje se gosti uz kaficu i energetska pića odmaraju, dogovaraju itd.

fitnes5


Svakodnevno našim članovima na raspolaganju je pomoć školovanih trenera sa višegodišnjim iskustvom i licencom  koji će Vam dati sve neophodne savjete o pravilnom načinu vježbanja i postizanju maksimalnih rezultata.

Grupni treninzi su najbolji način da savršeno oblikujete Vaše tjelo, jer obuhvataju rad svih mišićnih grupa. Svima koji žele da zategnu svoje tjelo na pravilan način, nudimo kompletan kardio program i trenažere za uspješan kardio trening. Ukoliko više volite da vježbate samostalno, preporučujemo Vam personalne treninge pod stručnim nadzorom naših profesionalnih trenera sa višegodišnjim iskustvom.

fitnes3

Savremene sprave za vežbanje vodećih svetskih proizvođača, idealni uslovi za treniranje, kao i budno oko naših profesionalnih trenera koji vam stoje na raspolaganju u svakom trenutku, doprineće ne samo vašoj boljoj formi i fizičkom izgledu, već i zdravijem načinu života. Posjetite nas i uživajte u kompletnoj usluzi na najvišem nivou, po pristupačnim cjenama.

Vaš "PROGYM SARAJEVO.

/ Fotogalerija
/ Sažetak