Auto centar Ganjgo - Firma koja zna šta je uspjeh Dođite i uvjerite se u našu kvalitetu
Datum objave: 20. 02. 2017 - 19:54

Auto centar Ganjgo - Firma koja zna šta je uspjeh

 

 Firma Auto Centar Ganjgo d.o.o. je porodična firma iz Matuzića opština Doboj Jug. 2004 god. postaje ovlašteni diler Hyundai brenda za zeničko-dobojsku regiju pa i šire, i od samoga starta bilježi izvanredne poslovne rezultate u prodaji Hyundai vozila.

Nalazimo se na sjajnoj lokaciji, na raskrsnici puta prema našem glavnom gradu Sarajevu ali i prema Beogradu i Zagrebu, kaže nam direktor ove  kompanije  Muamer Ganjgo. 

Tešanj je bogata opština a blizina Doboja, Banja Luke i Zenice je isto tako važna za naše poslovanje. Plakete za najuspješnijega prodavca u BiH u periodu  od četiri godine potvrđuje da radimo kvalitetno, da se brinemo o našim klijentima koji nam se redovno vraćaju.

ganjgo2

Sa mnom je i moj brat Ermin, sve radimo zajedno i to je recept za uspjeh, kaže Muamer. U prilici smo da Vam ponudimo vozila koja će zadovoljiti ukuse i najzahtjevnijih kupaca.

Novi modeli prate prodajni uspjeh kompanije u Evropi, odlikuju ih praktične i jednostavne funkcije, prefinjena unutrašnjost, elegantne linije eksterijera, sistemi aktivne i pasivne bezbjednosti, velika paleta efikasnih motora, nova šasija razvijena za evropsko tržište- udobnost i dinamika vožnje.

ganjgo4

Želimo  naglasiti  da  je  naš  dosadašnji  uspjeh,  rezultat  jasne  poslovne  vizije velikog  dugogodišnjeg iskustva, prepoznavanja potreba  tržišta i  klijenata, zatim rezultat odličnog odnosa  kvalitete i cijene proizvoda te stalnog stručnog usavršavanja profesionalnog kadra.

Ovdje u sklopu naše kompanije je servis I benzinska pumpa a možete se jako lijepo osjećati kada napravite pauzu za kafu. Zato je puno razloga da posjetite Auto centar Ganjgo , možda na kraju sa osmijehom na licu odete u novom autu jer je teško odoliti sjajnom i nasmijanom osoblju ove ugledne kompanije.

ganjgo3

/ Sažetak