FOTO - Hotel Olimp Zlatibor - Hotel za sva godišnja doba Najljepši hotel na Zlatiboru
Datum objave: 10. 11. 2016 - 09:39

FOTO - Hotel Olimp Zlatibor - Hotel za sva godišnja doba

Hotel Olimp se nalazi na samom ulazu na prelijepi Zlatibor pa je možda i najljepši putokaz za takvu ljepoticu. Olimp je najpoznatiji po tome gde se pripremaju sportisti-šampioni jer kažu da ko se spremi na Zlatiboru taj postaje prvak. Šalu na stranu ali mnogobrojne fudbalske, košarkaške i rukometne reprezentacije ali i klubovi su stalni gosti hotela "Olimp".

Košarkaši Crvene Zvezde i Parizana, reprezentacije Srbije, Crne gore, Kuvajta, fudbalski klubovi uz svih republika bivše Jugoslavije su dokaz da su na Zlatiboru uslovi kao iz snova.

hotelolimpspa3

Hotel Olimp gostima nudi brojne mogućnosti za vrhunsko uživanje  (lux sobe,standard plus,standard,apartmane…), restoran nacionalne i internacionalne kuhinje,besprekornu uslugu,jedini otvoreni olimpijski bazen na Zlatiboru, a odnedavno i jedan od najlepših i najvećih wellness & spa centara u Srbiji. Na 1.400m2 smješten je zatvoreni bazen sa tri džakuzija, parno kupatilo, finska sauna, bio sauna, slana soba, tepidarijumi,sobe za masaže, kozmetičar,pedikir i manikir,fitness sa najmodernijim spravama.

Za kongrese na raspolaganju je jedna veća i dvije manje sale. Posjetite Hotel Olimp na Zlatiboru, opustite se i uživajte u lijepoti i gostoprimstvu. Hotel i planina kojoj ćete se uvijek vratiti.

/ Fotogalerija
/ Sažetak