Sergej Ćetković o usvajanju:  Našim kćerkicama govorimo da su ih mama i tata rodili iz srca
Autor: blic.rs
Datum objave: 04. 10. 2016 - 15:57

Sergej Ćetković o usvajanju: Našim kćerkicama govorimo da su ih mama i tata rodili iz srca

Naime, pjevač i njegova supruga odlučili su se za divan gest i usvojili dvije devojčice.

 

- Ja se osjećam kao njihov biološki roditelj. Lola već ima sedam godina, Mila skoro pet. Meni smeta kad mi kažu da sam ih usvojio, jer ja njih ne doživljavam na taj način. Ono što mi govorimo uvijek njima i što one vrlo dobro znaju – da su ih mama i tata rodili iz srca. To je tako od prvog dana - ispričao je pevač.

On i supruga Kristina imali su, kao i mnogi, pred sobom prepreke koje su odlučili da prevaziđu jer su mnogo želeli da usvoje.

- Mnoge su barijere, u smislu mentalnih barijera – šta će reći komšiluk, šta će reći moji najbliži. Ja živim u Beogradu već 12 godina, a u Crnoj Gori su još stroži po tom pitanju, mada se i tamo mjenjaju stvari nabolje - rekao je on u emisiji "Ja to tako".

Pjevač je srećan zbog takve svoje odluke i nimalo se ne kaje, jer su mu kćerke uljepšale život i, kako kaže, liče na njega.

- Ja uvek kažem da nije roditelj onaj koji rodi dete, nego onaj ko brine i pazi o djetetu, a djeca postaju ogledalo svojih roditelja, bili oni biloški ili ne - objasnio je Sergej i poslao poljubac svojim ćerkama, koje su bile pored malih ekrana.

/ Sažetak