Ammar Švrakić zaštitno lice Fiata za BiH
Datum objave: 13. 09. 2016 - 12:00

Ammar Švrakić zaštitno lice Fiata za BiH

Limeni ljubimci osoba iz javnog života oduvijek su privlačili pažnju javnosti, jer oni njima ne samo da služe za što ugodniju vožnju, već su postali i dio imidža pojedinaca, koji im nerijetko daju i lični prepoznatljiv pečat u vidu nekih neuobičajenih boja, natpisa ili dodatne opreme.

Zbog toga su upravo poznati i odabir proizvođača i auto kuća za zaštitna lica njihovih modela. Među prepoznatljivim TV licima koja su u posljednje vrijeme svoje povjerenje ukazali “Fiatu” je i voditelj i sportski direktor RK “Bosna”Ammar Švrakić, koji je poznat po tome što preferira manje automobile.

Upravo to je bio povod da od strane čelnika Bunjo grupacije, čiji ogranak, firma Daily d.o.o.  je ekskluzivni i ovlašteni trgovac brenda Fiat, Ammar bude izabran za lice koje će predstavljati Fiat u našoj zemlji. On je automobil Fiat Tipo preuzeo u salonu, koji se nalazi u sarajevskom naselju Ciglane  na adresi Alipašina 55.

- Zaista sam sretan što je uprava italijanskog proizvođača automobila Fiat u saradnji sa grupacijom Bunjo mene izabrala za osobu koja će biti zaštitno lice ovog brenda za Bosnu i Hercegovinu. Izabrao sam najnovijeg Tipa koji je idealan za mene i moje potrebe, vrlo je kompaktno i vozilo savršeno za grad, ali i put. Pristupačan, ekonomičan, prostran- jednostavno idealan. Hvala Fiatu i Bunjo grupaciji što su prepoznali mene kao dobrog ambasadora ove lijepe priče i nadam se da ćemo nastaviti saradnju i u narednom periodu, rekao je Švrakić.

AmmarFiat2

U saradnji sa popularnim voditeljem firma Daily d.o.o., koja je pored Fiata zastupnik Fiata Professionala, Alfa Rome, Lancie, Jeepa, Abartha, organizuje i nagradnu igru. Sve što je potrebno da učesnici urade jeste da ukoliko vide Ammarov Fiat u svom gradu uslikaju ga ili naprave selfie sa njim, potom slike postave na Facebook i označe firmu Daily i Ammara, te postanu potencijalni dobitnici neke od nagrada.

/ Sažetak