Duško Kuliš snimio je navijačku pjesmu “Šampioni, idemo do kraja” Najbolja je bosanska raja
Datum objave: 08. 07. 2016 - 19:29

Duško Kuliš snimio je navijačku pjesmu “Šampioni, idemo do kraja”

Duško Kuliš snimio je navijačku pjesmu “Šampioni, idemo do kraja” za koju uskoro planira uraditi i spot. Popularni pjevač koji u karijeri ima desetine hitova otkriva da su mu inspiracija za ovu pjesmu bili mladi zlatni košarkaši Bosne i Hercegovine: Džanan Musa, Njegoš Sikiraš, Sani Čampara, Lazar Mutić, Emir Čerkezović, Vedran Mirković, Aljoša Janković, Timur Ovčina, Srđan Kočić, Adi Alikadić, Nikola Đaković i Amar Barukčija.

Početak navijačke pjesme “Šampioni, idemo do kraja” glasi: - Sarajevo, Zenica, Mostar, Banja Luka, navijaju zajedno kao jedna ruka, žedni slave pod zastavom stoje, na krilima sreće nikog se ne boje....

- Oni su napravili veliki uspjeh i nešto o čemu će se dugo pričati. Nadam se da će tako nastaviti u budućnosti. Naravno, velika želja mi je da pjesmu prihvate svi Bosanci i Hercegovci i da se ona pjeva na sportskim terenima širom BiH, od Bihaća do Trebinja, od Zvornika do Neuma. Nadam se da će se “Šampioni, idemo do kraja” oriti i na tribinama na SP u nogometu u Moskvi, gdje ćemo se, nadam se, plasirati pod palicom selektora Mehmeda Baždarevića – kaže Duško Kuliš.

Kako zvuči navijačka pjesma “Šampioni, idemo do kraja” u izvođenju Duška Kuliša možete poslušati na linku

 

/ Sažetak