Banja Reumal se proširuje, pušten u pogon novi lift
Datum objave: 07. 03. 2016 - 10:13

Banja Reumal se proširuje, pušten u pogon novi lift

..Lječilište "Reumal" Fojnica je jedna od najboljih u regiji, savremeno opremljena ustanova za rehabilitaciju, rekreaciju, aktivni odmor i programirane sportske aktivnosti. 

Ljubazno osoblje, izvrstan menađment iz dana u dan to i potvrđuje. Pušten je u pogon i novi moderan lift, koji je bio prijeko potreban ovoj ustanovi.

Mislim da će sada svima biti lakše i da neće biti gužve i nervoze, kaže nam direktor Reumala gospodin Eldan Lokmić. Ništa ne može preko noći ali uz želju, volju iz dana u dan smo sve bolji, što naši gosti i vide i zaista mislim da radimo dobre stvari. 

Uskoro ćemo pustiti i peti sprat za naše goste, potpuno nov, uglavnom jednokrevetne sobe koje mogu zadovoljiti svačiji ukus.

Ono što nas raduje da radovi na proširenju bazena idu svojim tokom, tako da za tri mjeseca očekujemo otvaranje i novog bazena koji će biti spojen uz postojeći i tako dodatno poboljšati uslove za naše goste. Banja Reumal je iz godine u godinu sve posječenija, ljudi se vračaju i mi moramo ići u korak sa vremenom i željama naših gostiju zaključio je Eldan Lokmić.

U galeriji ispod teksta možete pogledati fotografije.

/ Fotogalerija
/ Sažetak