Seka Aleksić trudna Sretno
Autor: blic.rs
Datum objave: 17. 02. 2016 - 00:15

Seka Aleksić trudna

Folk zvezda i njen suprug Veljko konačno će postati roditelji, saznaje „Blic”. Njihova sreća se ne može riječima opisati, jer im se posle pet godina braka ispunjava najlepši san. 

Pre samo nekoliko dana Svetlana Aleksić je u ispovesti za naš list ispričala kako je sve u životu što joj se dešava, pa i potomstvo, Božija volja, te da je naučila da na neke stvari ne može da utiče, već da će se ostvariti kad bude suđeno. Želje su joj se ostvarile i brže nego što je mislila.

 

- Seka i Veljko su nedavno saznali da je u ona drugom stanju i malo je reći da su presrećni. Sve u životu imaju i ovo je jedina stvar koja im je falila da upotpuni njihov život - priča za „Blic” dobro obavešten izvor, i dodaje da Aleksićeva i dalje ne želi da priča o tome, već da svoju intimu sada želi da zadrži samo za sebe.

Ona i Veljko imaju dogovor da o previše ličnim stvarima ne pričaju na sav glas i vjerujem da se na ovu temu pogotovo neće oglašavati. Svoju sreću sada čuvaju samo za sebe i svoje najbliže - kaže naš izvor.

Inače, poznato je da Veljko svojoj dragoj udovoljava svakodnevno, a sada ju je bukvalno razmazio. Non-stop joj priređuje mala iznenađenja, a uskoro idu i na kraće putovanje.

Podsećanja radi, pjevačica i njen suprug vjenčali su se u septembru 2010. godine i njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

/ Sažetak