Osman Hadžić nasmijao i oduševio poznatog turskog komičara Kayu Yanara
Datum objave: 16. 11. 2015 - 16:32

Osman Hadžić nasmijao i oduševio poznatog turskog komičara Kayu Yanara

Popularni bh. pjevač Osman Hadžić okončao je veoma uspješne i posjećene turneje po SAD-u i Australiji. U narednom periodu planira nastupe po Evropi. Također, razmišlja o novim pjesmama, a početkom naredne godine sve ljubitelje svojih pjesama obradovat će novom kompozicijom.

Hadžić trenutno pravi pauzu i odmara od nastupa, a tokom posjete rodbini u Austriji susreo se i družio sa Kayom Yanarom, poznatim turskim komičarem koji živi u Njemačkoj. U razgovoru su se dotakli i šaljivih tema, a pjevač je komičara nasmijao ispričavši mu nekoliko viceva.

Yanar je bio izuzetno prijatan. Veoma je popularan u Njemačkoj i Austriji. Rekao mi je da mu je želja da posjeti Bosnu i Hercegovinu i vidi sve njene ljepote o kojima je puno čuo od prijatelja. Također je kazao da mu se sviđa bosanski humor i da su Bosanci veoma raspoložen i veseo narod – kaže popularni pjevač.

Hadžićev aktuelni singl i spot za pjesmu “Pakuj se moja nevjero” publika je odlično prihvatila, a za kratko vrijeme postao je veliki hit. Numeru “Pakuj se moja nevjero” je komponovao Siniša Vučina iz Novog Sada, a spot je radio Dejan Milićević, jedan od najtraženijih estradnih fotografa i redatelj muzičkih spotova brojnih balkanskih zvijezda. U 2016. godini pjevač želi objaviti i novi album.

/ Sažetak