Preminuo glumac Roger Lloyd-Pack iz kultne serije Trigger je u seriji bio stalni posjetilac puba Kobilja glava i stari Del Boy-ev prijatelj
Autor: Fena
Datum objave: 16. 01. 2014 - 15:20

Preminuo glumac Roger Lloyd-Pack iz kultne serije "Mućke"

Britanski glumac Roger Lloyd Pack, najpoznatiji po svojoj ulozi u kultnoj seriji „Mućke“, preminuo je u 69. godini života.

Njegova agentica Maureen Vincent rekla je da je glumac bolovao od raka gušterače, a preminuo je u svojoj kući u Londonu, javio je Associated Press.

Sin glumca, Pack je diplomirao na Kraljevskoj akademiji za dramsku umjetnost, a pojavljivao se u mnogim filmovima i TV serijama, uključujući "Vikarica iz Dibleya" gdje je glumio farmera Owena Newitta.

Stalni posjetitelj puba Kobilja glava i stari Del Boyev prijatelj, Trigger je smetljar, a ponekad se bavi sitnim švercom. On se u seriji pojavljivao od prve epizode, i s kraćim stankama, sve do kraja.

Trigger govori relativno sporim, monotonim glasom, ali je odan i dobrodušan. No, njegova najprimjetljivija osobina je da je iznimno glup.

Serija „Mućke“ je emitirana od 1981. do 1991. godine i jedna je od najpopularnijih britanskih serija. Uskoro bi „Mućke“ ponovo trebale doćina male ekrane.

/ Sažetak