Merci.ba - Prvi portal za personalizaciju poklona u BiH
Datum objave: 27. 08. 2015 - 11:05

Merci.ba - Prvi portal za personalizaciju poklona u BiH

Nastao sa idejom i željom da u svakom mogućem smislu doprinese ponovnom zbližavanju ljudi. Cilj je korisnicima, uz pomoć personalizacije, omogućiti brzu i jednostavnu kupovinu jedinstvenih poklona. 

Inovativna rješenje omogućava jednostavnu personalizaciju poklona. Kada kupac odabere poklon i izvrši personalizaciju, tj. odabere sliku koju želi ili napiše posebnu poruku, odmah može vidjeti kako izgleda njegov poklon i prije nego što obavi kupovinu. 
Što se tiče procesa kupovine, vrlo je jednostavan, i ne oduzima puno vremena. Omogućena je kupovina putem brzog i sigurnog online sistema plaćanja Pikpay-a, kao i plaćanje putem uplatnice, a dostava poklona se vrši u roku od 24 sata. Također, ukoliko kupac ne zna tačnu adresu osobe kojoj želi poslati poklon, dovoljno je da napiše validan broj telefona i kurir će naći osobu kojoj je poklon upućen i predati joj direktno u ruke. 

Za pomoć pri odabiru poklona, personalizaciji i kupovini kupcima stoji na raspolaganju stalna podrška putem on-line chat-a. 
Osim online trgovine Merci.ba, u posljednjih 6 mjeseci vrijedni tim kompanije Leftor je uspješno završio brojne druge projekte, a od web trgovina izdvajamo mitalex.ba, omega.ba, neutrino.ba...

 

 

 

/ Sažetak