Vučiću bili ste u Sarajevu, ušli u džamiju  - Kako Vam je bilo Niko ne spominje Vučićev dolazak u Sarajevo
Autor: O. H.
Datum objave: 20. 07. 2015 - 10:39

Vučiću bili ste u Sarajevu, ušli u džamiju - Kako Vam je bilo

Kakvu propagandu ima Vučić i beogradske tajne službe, to je zaista nevjerovatno. Predsjednik Izetbegović dolazi u Beograd baš kao što je Vučić dolazio u Sarajevo.

Je li se šta desilo Vučiću, ljudi su bili ljubazni, prošetao je Baščaršijom onom istom koju je gledao sa brda gdje se nalazio sa Šešeljom 1995 godine. Nakon sastanaka sa bh. zvaničnicima i posjeti Općoj bolnici ''Prim. dr. Abdulah Nakaš'', kojoj je uručio lični poklon, premijer Srbije obišao je Sabornu crkvu, Gazi Husrev-begovu džamiju i Katedralu Srca Isusova, te prošetao starom jezgrom grada, Baščaršijom. 

 Iako je kod Bošnjaka kratka pamet, na sreću nije kod sviju. Sada će zamislite Bakir biti dočekan bajno, sjajno, neviđeno itd. Evo naježili smo se se od patetike koju iz dana u dana vidimo kod Vučića. Svi smo se ponadali da se promjenio, ne može se reći da i nije ali zaista je čovjek svu pažnju ovog svijeta preusmjerio na sebe. 

Čudno je samo kako Mladen Ivanić koji igra trostruku igru u svemu ovome, koji je daleko najmudriji političar o svemu samo šuti i gleda sa strane.

Što se tiče Čovića o njemu ništa novo, njemu je bitno da sve to prolazi mimo njega. Tako će Bakir uvijek ostati sam iako sigurno snosi dio odgovornosti za puno toga ali da je previše, previše je. Beograde, Bakir dolazi, spremite se ....

 

/ Sažetak