Woody Allen snima romantičnu krimi-komediju Višedecenijska karijera
Autor: Fena
Datum objave: 10. 01. 2014 - 14:39

Woody Allen snima romantičnu krimi-komediju

Najnoviji film američkog redatelja Wooddyja Allena "Čarolija na mjesečini", koji bi trebao u kino distribuciju krenuti na ljeto 2014., romantična je krimi-komedija čija se radnja odvija u 20-tim godinama prošloga stoljeća, piše britanski Guardian.
   
Sadržaj svakog novog filma slavnog neurotika - scenarista, redatelja, komičara, autora, dramatičara i muzičara čija je višedecenijska karijera iznjedrila neke kultne filmove američke kinematografije poput "Annie Hall" (1977.), "Manhattan" (1979.), "Hannah i njezine sestre" (1986.), pa do novijih, snimanih mahom u Europi poput "Završnog udarca" (2005.) - tradicionalno je hollywoodska najpažljivije čuvana tajna.
   
No, kako se približava vrijeme distribucije njegovog najnovijeg ostvarenja, nakon "Jasmine French" iz 2013., pojedinosti o filmu ipak polako počinju "curiti" u javnost.
   
Već je poznato da je "Magic in the Moonlight" romantična komedija čija se radnja odvija na jugu Francuske u 20-tim i 30-tim godinama prošloga stoljeća, te da glumačka ekipa ponovno uključuje neka zvučna imena poput Colina Firtha, Emme Stone i Jacki Weaver.
   
No, nakon što je tvrtka Sony Pictures Classics kupila prava za kinodistribuciju na sjevernoameričkom kontinentu, objavljene su neke dodatne informacije o samoj radnji filma. 

U svojoj najavi, SPC "Čaroliju" opisuje kao "romantičnu komediju o Englezu pozvanom da pomogne razotkriti moguću prevaru, iz čega proizlaze razne osobne i profesionalne komplikacije". Radnja filma odvija se na "raskošnim imanjima Azurne obale, u jazz lokalima i mondenim okupljalištima bogataša toga doba".
   
Datum izlaska filma još nije poznat, no očekuje se da će u kino-distribuciju krenuti na ljeto.

/ Sažetak