Previše operacija:
Autor: 24 sata.hr
Datum objave: 17. 02. 2015 - 16:08

Previše operacija: "Na operacije sam išla kao u prodavnicu"

Nakon što su Andressi Urach (27) u decmbru prošle godine ljekari ubrizgali hidrogel kako bi joj bedra učinili većima, dobila je sepsu zbog koje je završila na intenzivnoj njezi. Atraktivna Brazilka, poznata i kao prva pratilja Miss Bum Bum 2012., danas ima samo jednu misiju - ženama diljem svijeta objasniti da su lijepe i bez estetskih zahvata. 

"Ako nikako drugačije, nadam se da će djevojke i žene naučiti nešto korisno iz mog izrazito lošeg iskustva. Bila sam opsjednuta izgledom i 'pod nož' sam otišla čak deset puta. Ta me opsjednutost zamalo stajala života" rekla je Andressa za CNN. 

Kad je htjela povećati bedra, uzela je velike količine anaboličkih steroida i u bedra ubrizgala hidrogel te plastiku poznatu kao PMMA. Noge su joj počele trhunuti.

"Nadam se da moje ozljede mogu biti primjer drugim ženama. Želim upozoriti na veliki rizik koji svaki estetski zahvat nosi. Morate poštivati granice koje vam postavlja vaše tijelo" iskrena je Urach. 

andressaurach

U ćežnji za savršenstvom operirala je nos, jagodice, čeljust, povećala usne ni sama ne zna koliko puta, operisala grudi i dva puta bila na liposukciji. Bila je spremna izvaditi rebra kako bi imala tanji struk i odrezati nožne prste kako bi mogla nositi manje cipele.

"Išla sam na operacije kao da odlazim u trgovinu po namirnice" zaključila je Andressa.

/ Sažetak