Održana svjetska premijera filma 'Pedeset nijansi sive'
Autor: Većernji list.hr
Datum objave: 11. 02. 2015 - 23:00

Održana svjetska premijera filma 'Pedeset nijansi sive'

Velika svjetska premijera filma 'Pedeset nijansi sive' održana je večeras u Berlinu u sklopu berlinskog filmskog festivala. Film je adaptacija istoimenog svjetskog bestsellera E.L.Jamesa, a režirala ga je Sam Taylor-Johnson. U glavni ulogama, po mnogima najiščekivanijeg filma godine, našli Jamie Doran kao Christian Grey i Dakota Johnson u ulozi Anastasie Steele.

Cijela priča filma 'Pedeset nijansi sive' vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja koji je savršen muškarac prema mjerilima svake žene pa tako i mlade Anstasie Steele kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. Studentica Anastasia uz Greya istražuje svoju seksualnost i odrasta, no nije ni svjesna da on ima i svoju mračnu stranu. 

Erotična, zabavna i prije svega dirljiva priča zaludila je milijune ljudi diljem svijeta. Gotovo 3  milijuna kino ulaznica planulo je u 39 zemalja u pretprodaji, a prema nekim pretpostavkama film će u domaćim kinima pogledati više od 200 000 ljudi.

/ Sažetak