Budite fit uz mjesečni program za mršavljenje u paru Sve je lakše u dvoje
Datum objave: 20. 06. 2014 - 19:56

Budite fit uz mjesečni program za mršavljenje u paru

Sve je lakše u dvoje

Više ćete uživati u zdravom načinu prehrane ili vježbanju u teretani, ako to činite zajedno. Nije nemoguće osloniti se samo na sebe kako biste sproveli što ste naumili, ali to nosi i veći rizik da ćete u jednom trenutku pokleknuti.

Vježbajte zajedno!

 Trčite zajedno, vozite bicikl, vježbajte kod kuće… ali zajedno. Mnogi muškarci ne razumiju kako je demotivirajuće za njihove partnerice ako oni sjede pred televizorom dok one idu trčati. I, naravno, važi i obratno!

Najbolja dijeta za parove je ona koja odgovara vama oboje.

 Muškarci obično biraju one dijete koje se baziraju na mesu, dok žene češće biraju one koje se baziraju na povrću. Dogovorite se zajedno i radite sve u paru. Budite potpora jedno drugome u svemu što radite jer tako ćete lakše postići cilj.

Kupite paket za mršavljenje prilagođen parovima!

Ovaj proizvod morate imati ovog ljeta, ako želite smršaviti u paru. Radi o cjelokupnom rješenju za mršavljenje, koje je posebno prilagođeno muškarcu i ženi.

Prirodni sastojci

Paket sadrži kao osnovu za mršavljenje 30-Days Slim. Radi se o brzom i učinkovitom paketu za uklanjanje viška kilograma jer objedinjuje proizvode s trostrukim djelovanjem: 

1. Appetite Stop: zaustavlja prekomjeran apetit

2. Fat Burner: pospješuje topljenje masnih naslaga

3. Metabolism Boost: ubrzava metabolizam tijela

Za žene dodani su proizvodi za uklanjanje celulita i sprječavanje oticanja tijela, a za muškarce za sprječavanje pada libida i kvalitetniju prehranu, bogatu omega masnim kiselinama.

Kupnjom paketa Full Body COUPLE primit ćete e-priručnik, koji će vam otkriti kako učinkovito pristupiti dijeti. Sadrži i jelovnik, te sportske vježbe koje će vam pomoći da u vrlo kratkom vremenu postignete iznimne rezultate. Program za mršavljenje sadrži:
• Program dijete s receptima
• Program fizičke vježbe 
• Trikove za mršavljenje i motivaciju
i zato pruža odlične rezultate u samo 30 dana. Za savjete, jelovnik i osobnu vježbu su se pobrinuli najbolji stručnjaci. Zato na 30-Days Slim imate i GARANCIJU NA ZADOVOLJSTVO - ako u 30 dana nećete biti zadovoljni rezultatima, vratit će vam novac!

/ Sažetak