Veliko pojačanje za Medveščak: Stigao osvajač Stanley kupa Odbrana još jača
Autor: Sportski.net.hr
Datum objave: 02. 05. 2014 - 13:32

Veliko pojačanje za Medveščak: Stigao osvajač Stanley kupa

Nakon nekoliko starih igrača koji su odlučili i dalje ostati u Medveščaku, u Brlog stiže prvo novo ime – Andrew Hutchinson. Amerikanac, čije je ime ugravirano na pehar Stanley kupa, pojačat će obranu Medvjeda. 

''Sretan sam što smo uspjeli dogovoriti uvjete s Andrewom Hutchinsonom. On je vrlo kvalitetan branič koji bi našoj momčadi trebao donijeti stabilnost i iskustvo. Igrao je u KHL-u i prošle sezone je bio na meti KHL klubova. Vjerujem da je uspjeh koji smo ostvarili protekle sezone i to što je čuo dobre stvari o našoj momčadi, klubu i Zagrebu olakšalo njegovu odluku da nam se pridruži za iduću sezonu. Hutchinson je jedan od top četiri braniča i vjerujem kako će napraviti vidljivu razliku u našoj igri'', rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox

Andrew Hutchinson (34) u dugogodišnjoj karijeri odigrao je 140 NHL i 479 AHL utakmica. U dresu Caroline je osvojio je Stanley kup, a nosio je i dres Pittsburgha, Dallasa, Tampe i Nashvillea. Posljednje tri sezone igrao je u Europi. Dve godine u KHL-u za Barys iz Astane, dok je lani nosio dres švicarskog Zuga.

/ Sažetak