Serija Nove epizode serije trebale bi se početi emitovati od septembra ove godine
Autor: Patria
Datum objave: 14. 04. 2014 - 13:24

Serija "Lud, zbunjen, normalan" snimat će se sve dok Izet bude živ i zdrav

Humoristična serija „Lud, zbunjen, normalan“ najgledaniji je humoristični serijal na prostorima bivše Jugoslavije, a Feđa Isović, scenarista serijala, kaže za bh. novinsku agenciju Patria kako će 32 nove serije koje se trenutno snimaju u sarajevskom naselju Hrasnica biti jednako zanimljive, a možda i bolje, kao i serije iz prvih šest sezona.

"Novu sezonu uvijek nastojim osvježiti novim likovima i novim karakterima. Nadamo se da ćemo i ovog puta naše gledatelje obradovati novim epizodama", kaže Isović za Patriu. O detaljima novog serijala Isović nije želio govoriti previše. Potvrdio je jedino da će se u epizodama koje slijede pojaviti i neki novi glumci. Nove epizode serije "Lud, zbunjen, normalan" trebale bi se početi emitovati od septembra ove godine. 

Isović kaže da je, prema istraživanjima relevantnih agencija, uz neke nacionalne utakmice serija „Lud, zbunjen, normalan“ daleko najgledaniji  domaći program na televizijama u regionu, te da će se ovaj serijal snimati dokle god interes gledatelja za serijom bude veliki.

"Ja bih rekao, „Lud, zbunjen, normalan“ će se simati dokle dog interes gledatelje bude veliki i dokle Mustafa Nadarević bude dobrog zdravlja", kaže Isović za NAP.

/ Sažetak